аре 20 и 30 на Арена Запад ?! Ще има ли и за мен някакво свободно място ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Баскетбол ?!?!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщениеаре 20 и 30 на Арена Запад ?! Ще има ли и за мен някакво свободно място ?
Аз ще съм на бензиностанция Еко.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеЕла де ,ще има смени ,ще има място и за теб.Last edited by sen7; d.m.y г., 19:26.мене ме нема, в целата схема........
Comment
-
Благодаря на всички, които се събраха, играха с хъс и желание !
Другият път по-разпределено, по-сериозно, ще се редуваме за съдия, ще броим точки и смятам да направим още по-добра игра !
Часът и мястото на срещата са известни ...
П.С. Ако някой модератор чете - благодаря, че оставихте темата в общи и моля да я преместите вече където и е мястото - при срещи и мероприятия !
Нека всички взели участие днес следят темата профилактично ...„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
Добре беше баскетчето, ама нашия отбор (тъмните екипи) сме малко зле с ОФП-то с изключение на бат Венци, който тичаше като млада козичка ахаххаМъроман се оказа скрит баскетболен талант
Въобще хората каращи леген(д)и добре се представиха - ЕВАЛА
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщениеАко знаех и кой кой е
Всичко беше много екстра,добре се получи като за първи път. Много добро представяне за Мурджев,Юри и Светльо.
Венци не тичаше като козичка ,а като обезглавен,хахахаха.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Еми аз имам проблем с паметта и за това не разпитвах всички кой с кой ник е ...
Предлагам наистина другият път след мача - по 1 топла бира на Еко-то„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщениеАко знаех и кой кой еЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Както казах вече " ако има нещо ,няма нищо " мерси !
Не вярвах ,че ще се получи толкова добре,доста сериозни хора се събраха,дано продължаваме така за напред!
Сл.Неделя ,предлагам направо отпред ,където ни бяха колите да ни е срещата или на който му е кеф,направо в залата.
п.с'Ички,навит съм за по топлата бириДжка155 96' 1.6 16v 1++hp???
Mazda 626 84'
Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
ex' 145 97' 16V TS
Comment
-
Айдеее да ни/ви изложа и публично
http://www.youtube.com/watch?v=Fyc_FUch3lk
И аз суперрр си прекарах и се надявам все по-добре и по-добре да става... Следващата неделя пак
Всички се представиха отлично
Ще е хубаво ако може всеки да пише и тук в темата, и като име и като никнейм, че по-бързо да си запомним съотборницитеАз снимам клипа
Светлин/digitalundgr е в началото на клипа...След това е Mury-(говори за медузите)-аз го наричам Мурджев.......MUROMAN продължаваше да хвърля към коша вижда се на клипа
Ichkin е на пейката
Sen7/Евгени беше от нашия отбор с черни панталонки и тениска+черна лента на десния лакът
Yureti го няма на клипа, но той е другото стройно и едро момче от нашите-черна тениска, който използваше габаритите си като ни бранеше кошаТой си тръгна по-рано
Niki_slavista фиат форума...Дънки+черна тениска на моторхед+коремче :P
AlfaFen145- Най-високия играч с баскетболни одежди и гола глава
Иии накрая се вижда един приятел Мирко, който не присъства във форумите, но присъства на сбирките на алфа форума
Ако може някой да представи и другите момче с белите екипи, че да се запомним ще е суперLast edited by VFTI; d.m.y г., 10:15.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
Comment